søndag 3. oktober 2010

Kort referat fra lang periode

Ja, det er lenge siden forrige bloggstykke. Siden sist har jeg gradvis vendt tilbake til en normal tilværelse, men jeg er ikke helt fremme ennå.  Høydepunkter: klassefest 40-årsjubileum, besøk hos Gunnvald på Vestvollen, forskningsopphold i Oslo, og langt fra minst: Kjetils og Frøydis' bryllup!

Jeg nevnte normal tilværelse, og det innebærer bl.a. hårvekst igjen, som illustrert av bildet i høyremargen. Men helt normal er jeg nok fremdeles ikke; jeg har innimellom en unormal trøtthetsfølelse og litt tendenser til kvalme og hodetyngde. For ni dager siden var det for en gangs skyld såpass kraftig at jeg fant det tilrådelig å ringe Kreftpol for å be om råd.  Som følge av dette ble neste rutinemessige MR-kontroll fremskyndet til tirsdag, og fredag (i forgårs) fikk jeg vite resultatet.  Akkurat som forrige gang var det bare godt nytt: progresjonsfri, ingen tegn til reaktivering av svulsten :-) !

Dermed kan jeg slappe av og slippe å bekymre meg, også i denne omgang.  Det var en stor lettelse, kan jeg fortelle. Kvalmen vet jeg hvordan jeg skal håndtere, og trøtthet kan en leve med hvis det bare er mulig å ta en liten middagslur i ny og ne, og det er det jo!  Og så lenge det ikke er snakk om tilbakefall, er det bare ettervirkninger av operasjon og diverse behandling, som etter alt å dømme vil gi seg etterhvert.

Neste kontroll er i desember.

2 kommentarer:

 1. Flott at du gir info om div. prøver/undersøkelser.
  Viktig for oss som husker på deg.
  Fortsatt god bedring.

  Hong Kong.

  SvarSlett
 2. Takk til deg, Hong Kong, og alle andre faste lesere. Det er mange som husker på meg, det skjønner jeg rett som det er, og det setter jeg meget stor pris på.

  Hvis det fortsatt går fremover slik jeg håper, blir det nok ikke så mange bloggstykker, men jeg skal forsøke å omtale det som går direkte på sykdommen og behandlingen. Men i hovedsak: No news is good news.

  SvarSlett