fredag 10. juni 2011

Fremdeles progresjonsfri!

Jeg har nettopp fått resultatene av forrige ukes MRI: alt ser bra ut nå også. Jeg har fremdeles litt overdreven trøtthet enkelte dager, men jeg kan leve med det.  Sitter nå i Atriet og oppdaterer bloggen i full fart, for dette var gode nyheter.  Jeg tar ingenting for gitt, og er takknemlig for hver positiv beskjed jeg får, og for at jeg stadig blir kontrollert.  Takk også til Rolf for god og hyggelig lunsj!  Neste MR blir i slutten av september, med legetimen i oktober. Før det er det lite trolig at bloggen blir oppdatert.  Riktig god sommer!

2 kommentarer:

 1. Hei.

  Jeg falt innom bloggen din etter å ha sett en link på kreftforeningens forum. Etter å ha skummet gjennom noe av det du har skrevet, ser jeg at du minner meg om min far. Han har fått diagnosen Glioblastoma Multiforme nå i vår. Det er utrolig godt å se at det går bra med noen også, så det er flott at du deler det!
  Behøver vel ikke å minne deg på det, men at alle andre bør huske at hver dag er verdifull!
  Ta godt vare på deg selv.

  Hilsen Gunnhild

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig hilsen, Gunnhild, leit å høre om din far.. Dersom dere ønsker en litt mindre offentlig kontakt kan jeg nås på epost steinarild@gmail.com eller telefon 95801887. Hyggelig å høre om kreftforeningens forum, der har jeg ikke vært; får ta en kikk på det.

  Jeg kan bare inderlig håpe og be om at det går bra med din far, at han tåler behandlingen godt, og at han har gode dager.

  Alt godt,
  Stein Arild

  SvarSlett