fredag 9. november 2012

3-årsfeiring!

I dag var det kontrolltime etter MR-bildene på mandag, og kort fortalt: alt ser fremdeles bra ut, og det er i seg selv grunn nok til en liten feiring.  Men så faller det seg slik at i dag også er treårsdagen for operasjonen; jeg har altså allerede levet i tre år, hvilket er langt mer enn de fleste av mine medpasienter med samme diagnose.  Jeg hører dermed til den lille (men heldigvis stadig voksende) prosentdel av pasienter med GBM som lever i tre år eller mer.   I den anledning gikk jeg i ventetiden på Haukeland i dag til Nevrokirurgisk Avdeling der jeg ble operert i 2009.  Til min glede var det flere på avdelingen som kjente meg igjen, og som husket at jeg blogget om sykdomsforløpet.  Særlig kjekt var det at min kirurg Morten tok seg tid til en lang prat der på gangen. Vi har flere felles kjente, og selvsagt en felles interesse i mitt casus :-)

Treårsdagen ble feiret med et par gode og nære venner som kom og ville dele gleden med oss.  Her er kaken, merk de tre lysene :-)

 
Den ble fortært av "bursdagsbarnet" med god appetitt!  (Ikke riktig hele, selvsagt :-)

 
Ellers kan jeg fortelle at planene om å selge huset og flytte til Oslo begynner å ta form, og jeg tror nå at dette kan skje i løpet av 2013.  Neste kontrolltime er 15. februar.

3 kommentarer:

 1. Det var riktignok det skarpeste bildet, men du ser jo ikke riktig klok ut!!! Jeg kan i alle fall forsikre folk om at Stein Arild ser atskillig mer normal ut til vanlig :-o

  SvarSlett
 2. Godt å høre at det fortsatt går bra med deg, Stein Arild!

  Det er ikke mange norske blogger som omhandler dette temaet, så jeg håper du fortsetter å skrive slik at vi som har eller er nærmeste pårørende til personer med GBM kan ha noe positivt å referere til, nemlig deg :-)

  Lykke til videre!

  Mvh
  Bjørg Elin S.

  SvarSlett
 3. Så fantastisk å høre at det fremdeles går bra. Jeg gleder meg over dine gode nyheter! Håper på flere kaker med flere lys.

  SvarSlett