lørdag 28. november 2009

Besøk!Som jeg annonserte i går fikk vi to besøk i dag. Først var det Åsta Katrine, Sigmund og Samuel som hilste på ved lunsjtider, og om ettermiddagen kom Kjetil og Frøydis (bildet) helt fra Oslo for å besøke meg! Utrolig hyggelig alt sammen. Bildet er tatt etter at pizzaen fra Dolly var fortært, og man kan se resten av en viss iskake fra "Hong Kong" midt på bordet.

Besøkene førte til at jeg ikke fikk gått meg noen langtur i dag, men det ble iallfall to korte: en ned til blokkene i Bakarvågen der vi møtte Kjetil og Frøydis som kom med bussen, og en annen tur om kvelden ned til Florvåg senter for å følge dem tilbake igjen til bussen og for å handle inn varer.

Å være aktiv hjelper på formen, selv når det kjennes litt strevsomt ut å sette i gang og legge utpå.  I morgen håper jeg å kunne være med til gudstjenesten i Misjonskirken, og jeg har til og med planer om å ta fiolinen med!  Så får vi se om jeg klarer å holde meg våken under talen da, Tore :-)

1 kommentar:

  1. Så hyggelig å se dere sammen! Står på farten hjem igjen fra Karibien i kveld. Lykke til med behandlingene som begynner på tirsdag. Vi snakkes og sees! Hils! Harald
    P.S. Ingen hole-in-ones her nede. Vi får satse på Lavlia til sommeren.

    SvarSlett