tirsdag 24. november 2009

Tirsdag

En ualminnelig god natt, fulgt av en god og fin dag! Det går med endel tid til å lese epost, følge med på Facebook, og holde seg oppdatert på nyhetsfronten (norske nettaviser, twitter, huffingtonpost, nytimes). I formiddag hadde vi også et riktig hyggelig besøk av Gunnar.

Da det omsider passet å legge ut på min vandretur til Kleppestø, hadde det også høvelig nok sluttet å regne, så turen ble fin. Ingen "potet" hos Baker Brun i dag, men det passet godt. Skulle jeg spise en slik hver dag ville jeg nok i en viss fart selv nærme meg potetens generelle fasong, så her gjelder det å styre seg! Jeg postla til tante Else, som neppe er så ofte på internett, nærmere 80 år og sprek som hun er, en utskrift av innholdet på sykebloggen slik den så ut i går kveld. Hun har bestandig vært vår aller nærmeste tante, og det skulle bare mangle at ikke hun skal holdes like godt orientert som alle andre.

Det ble også et par andre ærend, på apoteket og i Meny. I sistnevnte butikk har de varm mat med fløtegratinerte poteter, så jeg fylte opp i ryggsekken med både det og andre varer, og tok bussen hjem (iallfall opp bakken) til en forandring. Men jeg bør nok i lengden holde på vanen med å gå begge veier, for kondisjonens skyld!

Fin dag, god form! Snart skal Leikny på korøvelse, og jeg får kose meg alene hjemme :-) De beste hilsener til alle mine lesere!

3 kommentarer:

 1. Hei Stein Arild.
  Det er fortsatt like fascinerende å lese glimtene fra hverdagen i Einerheim.
  For sikkerhets skyld har jeg laget back-up for telling av "poteter" i tilfelle du skulle krangle med vekten.
  Lykke til med turene til Kleppestø.
  Det er meldt bedre vær over helgen !

  SvarSlett
 2. Ja, i dag har jeg hatt en kraftig ferierende mann - ikke en syk en:)

  Han ferierte fra meg også!!!

  SvarSlett
 3. Å, så hyggelig at du sender bloggen til tante Else. Vi prøver jo å holde henne oppdatert, men det er ikke lett å få med alt hele tiden.

  SvarSlett