fredag 20. november 2009

Sting tatt, og to timeavtaler i morgen

Torsdagen har forløpt stort sett etter planen, Leikny fikk til og med frokostegget sitt. Det viktigste var vel at vi kom oss til Kleppestø Senter og fikk fjernet stingene, og ellers tatt en liten prat med fastlegen. Jeg har tidligere gitt uttrykk for at jeg gledet meg til stingene var ute, og det står fast. Jeg ser ikke riktig helt normal ut, men speilbildet mitt minner meg mer om en kriminell bølle enn en pasient.

Dagen har vært preget av slapphet, jeg orker ikke være oppe lenge ad gangen, så det blir mye soving innimellom. Delvis skyldes dette en urinveisinfeksjon, som er under medikamentell behandling og som går stadig bedre. Jeg har hatt god appetitt også i dag, og etter legens råd satt tillivs en bra dose Biola, hvilket åpenbart styrker mine egne fordøyelsessystemer. Det fører også til at jeg er mer våken enn kanskje godt er nå midt på natten (jfr neste avsnitt), men det får stå sin prøve.

Vi fikk i går (onsdag) telefonisk innkalling til Kreftavdelingen; der skulle vi møte kl 1310, et behagelig sent tidspunkt på dagen spør du meg. Men i kveld fant vi forsyne meg i postkassen to innkallingsbrev til Kreftavdelingen, ett ganske riktig til kl 1310, men i tillegg ett til kl 0800! Strek i regningen! For sent å bestille pasienttransport! Stress! Stakkars Leikny da. Men hun ordnet opp som vanlig, og har fikset det slik at tante Gunvor kommer hit i morgen tidlig og kjører oss til HUS! Velsigne alle tanter (for ikke å snakke om hustruer)!

2 kommentarer:

  1. Vi har hatt stor nytte av folk som har tilbudt oss skyss - tusen takk Terje som hjalp oss med innkjøp av ny oljeovn i går, for eksempel. Akkurat nå er vi på Haukeland, i bedre form enn fryktet sent i går kveld, jeg tenkte sjåføren kanskje måtte komme til å bære oss inn omtrent - men det har gått bra. Har akkurat fått smørbrød av Odd Fellow!

    SvarSlett
  2. Spennande å følge dåkke :-) Guds fred idag!

    SvarSlett