fredag 13. november 2009

Lettere!

Fredag kveld! I forgårs (onsdag) fikk jeg heldigvis fjernet den stramme rundbandasjen, som virkelig var en plage. "Høy i hatten" var ikke dekkende for min tilstand, tross hodebekledningen. Jeg har også sluppet å ligge med plastslanger i nesen siste døgnet, og sannelig fjernet de til og med min Veneflon (plastkanyle inn i håndleddet, for injisering av intravenøsa som morfin og kontrastvæske). Resultatet er at jeg kan gå rundt og /mestre/ litegrann, og det gjør skikkelig godt. Jeg kan gjøre naturens nødvendige ærend, jeg kan dusje (dog ikke hodet), jeg kan sette mobiltelefonen eller mac-en til lading, jeg kan gå til oppholdsrommet og spise måltidene, osv. Kort sagt lever jeg nesten et normalt liv! I dag var jeg til og med på apoteket og i kiosken sammen med Leikny.
Hvis nå bare resten av bandasjene (på hodet) og stingene kan fjernes, så blir jeg glad. Men jeg får vente et par dager til med hårvasken antakelig. Stingene stikker ganske så heftig innimellom, ved enhver brå bevegelse eller ugjennomtenkt tyggeoperasjon.

3 kommentarer:

 1. Hei Stein Arild.
  Av en eller annen merkelig grunn er det dukket opp Hong Kong som avsender av denne mailen.Jeg har gjort allverdens forsøk på å endre dette,men har gitt opp.I allefall er det flott å følge bloggen din.Vi er mange som tenker på deg og ønsker deg alt godt.Håper du får god pleie disse dagene.Håper også at det blir et oppmuntrende resultat av prøvene.
  Hilsen Terje L.

  SvarSlett
 2. Ikke noe problem, jeg skjønner at det er deg, Terje! Til tross for Hong Kong.

  SvarSlett
 3. Hei Stein Arild!
  Har f�tt melding fra Kristin om din syketilstand, og vi har bekymret oss, tenkt p� deg og fulgt deg i tankene. Etter � ha lest bloggen din, f�ler jeg meg litt beroliget; gode tanker og ytringer fra en fornuftig og realistisk matematikker.
  Alle gode tanker og �nsker til deg og familien! Hils til Leikny og Torstein!
  Klem fra Kari; Werner hilser ogs�

  SvarSlett