tirsdag 8. desember 2009

Billedreportasje

I dag tok jeg fotoapparat med istedenfor datamaskin. For variasjonens skyld, jeg ser lett at det blir mye gjentakelser her i bloggen. Klikk gjerne på bildene for å se dem i full størrelse og oppløsning!

Først et utsyn over min nåværende kontor- og bloggeplass her hjemme, med vår Stressless Royal hvilestol fra Ekornes lett tilgjengelig:


Parkbygget huser Kreftavdelingen på HUS. Det ligger kloss inntil Sentralblokken, slik at inngangspartiet faktisk gir inngang til begge byggene. Her på bildet er Parkbygget til høyre, Sentralblokken til venstre, og "Atriet", som egentlig er området mellom byggene, er rett fram:


Den nye PET-scanneren er også hjemmehørende her:


Atriet. Legg merke til dagslyset i taket.  Ikke mange pasienter og pårørende der i dag!


Odd Fellow/Rebekkalosjen serverer kaffe, smørbrød og vafler med et varmt smil og gode oppmuntrende ord:


Her er "stambordet" mitt, lengst mulig vekk fra fjernsynsapparatet!  Aviser, kaffe, vafler, trådløst internett.... hva mer kan man ønske seg av et venteværelse?


En riktig nydelig dag har det vært.  Jeg skal avstå fra å besvære meg over hjemtransporten, som ikke gikk helt på skinner i dag, for å si det mildt.  Men hvem kan være nedfor når utsikten smiler til deg på denne måten?

3 kommentarer:

 1. Hvorfor har du 4 sakser på bordet? De skal ligge i skuffen inne hos meg! Jeg klaget akkurat til deg at bildene blei for svære for skjermen når jeg klikket på dem (de fra ditt kamera, lastet opp på din måte), og du svarte at du ville at detaljene skulle kunne sees.
  Og jeg så! Du er nå grenseløst ærlig med rotet vårt også.....

  SvarSlett
 2. Sannelig, her ligger fire sakser jeg ikke har lagt merke til! Flott at du fikk øye på dem på bildet!

  De bare dukket nok opp da jeg ryddet skrivebordet her forleden... jeg har ingen anelse om hvordan de har havnet her, men de har nok vært her lenge :-)

  SvarSlett
 3. Morsomt! Med saksene altså!
  Setter stor pris på skriverier og bilder. Nesten så jeg kjenner veien din fra hjemmet til Kleppestø, for ikke si at jeg nesten smaker "potetkakene"!Beundringsverdig at du lager deg en så positiv hverdag med transport, stråling og medisinering.
  Ønsker deg fortsatt lykke til!
  Beste hilsen Kari

  SvarSlett