torsdag 3. desember 2009

Tredje stråledag

Kort rapport i dag!  For første gang reiste jeg alene til HUS, uten Leikny.  Drosjetransport gikk helt glatt begge veier. Jeg kom så tidlig frem at jeg fikk stråling før det egentlig var min tur, for han eller hun som var før meg kom for sent. Alt gikk på skinner, og jeg fikk gode smørbrød og kaffe i Atriet etterpå mens jeg ventet på drosjen hjem (og la inn en statusmelding på Facebook der jeg satt).

Jeg ba drosjen om å sette meg av i Kleppestø, slik at jeg kunne gå hjem derfra. Det ble dermed anledning til et besøk hos Baker Brun, og inntak av et potetliknende bakverk av et helt annet kalorifattig kaliber enn enkelte andre ganger: bakverket gikk under navnet "rosinbolle".  Traff også Leikny der, men da vi satte kursen hjemover tok hun bussen mens jeg meget fornøyd tok bena fatt.  Formen var virkelig helt fin!

Senere på ettermiddagen viste kvalmen tegn til å røre på seg igjen, og jeg tok min kvalmestillende tablett i håp om at det skulle gjøre susen. Den virker, ikke minst i samarbeid med et glass Biola, som i det siste er blitt min favorittdrikk. Så jeg har beholdt all mat i dag også.  Ikke desto mindre kjenner jeg at et visst element av kvalme ligger og lurer i vannskorpen, og tar også i bruk mitt beste våpen: en liten spasertur, denne gangen til toppen av Storevardsbrekka.

Jeg er blitt advart om at kvalmen kan bli sterkere etterhvert som behandlingen skrider frem.  Håper det ikke blir mye sterkere nå.  Jeg er fin om natten og formiddagen, heldigvis, det er først etter at jeg er kommet hjem at det siger på.  I morgen er siste behandlingsdag denne uken, lørdag og søndag er det ikke stråling (men jeg skal fortsette å ta cellegiften).

2 kommentarer:

  1. Det er med bekymring potetpolitiet registrer Enda en potet fortært på Baker Brun.Det var et godt forsøk å kamuflere poteten som en "rosinbolle",men vi lot oss ikke lure !Etter et opphetet stategi-møte på kammerset er det bestemt at vårt SIVILE potetpoliti vil ta oppstilling i hekker og busker langs ruten til vandreren. Vår videre strategi er unndratt offentlighete.
    ( lykke til og håper kvalmen vil avta )

    SvarSlett
  2. Jeg var redd for det, og derfor ble fredagens potet erstattet av banankake, forøvrig fra en annen baker enn Brun, som nevnt i fredagens melding. Den som ler sist, ler best!

    SvarSlett