torsdag 10. desember 2009

Grei dag

Ingen problemer av noen art i dag, verken transport eller behandling. Jeg fikk se Barack og Michelle hilse på Harald, Sonja, Haakon og Mette-Marit mens jeg ventet på hjemtransport, men Obamas tale måtte jeg isteden lese i kveld på internett. Jeg bodde som mange vet i USA under hele fjorårets valgkamp, så jeg vet godt hvilken fabelaktig taler Obama er, og jeg er i grunnen selv en stor beundrer av mannen. Jeg vet at det er godt for mange av mine amerikanske venner at de nå for en gangs skyld har en president de faktisk tør være bekjent av. 

På hjemveien steg jeg av drosjen i Holmedalen, gikk hjem derfra og handlet middagsmat på veien. Om ettermiddagen fikk vi besøk av Nils, hvilket ga påskudd til å servere kaffe og is :-)  Noe senere gikk Nils og jeg tilbake til Kleppestø for å handle, han dro videre hjem til seg mens jeg gikk hjem igjen.  Her er vi i gangen, men det mangler noe før vi er helt klar til å gå ut i mørket...Javisst, refleks må det være!I morgen har jeg legetime etter behandlingen, så da skal Leikny være med. Jeg skal lage en liste med spørsmål jeg lurer på, slik at jeg kan huske hva jeg skal spørre om. Kvalmen håndterer jeg uten problemer, og trøttheten er blitt mindre. Den bivirkningen som jeg merker en del nå etterhvert er et visst trykk oppe i høyre del av hodet. Ikke konstant, ikke særlig plagsomt, men merkbart. Det ble jo varslet på forhånd, så jeg antar at det er slik det skal være.

Skal man finne noe negativt å si om dagens hendelser, måtte det være at Magnus Carlsen nøyde seg med remis i dagens runde i London Chess Classic, til tross for at han antakelig sto til gevinst et par ganger under partiet. Men han har skjemt oss helt bort med fantastiske resultater, og vi bærer intet stort nag for et tapt halvpoeng i blant. Det blir nå et spennende møte med Nakamura på lørdag, japansk-amerikaneren som nylig (ved en inkurie, som det heter :-) slo Magnus i en lynsjakkturnering i Oslo. Skal vi håpe på revansj?

4 kommentarer:

 1. Potetpolitiet registrer med tilfredshet ingen nye
  avsløringer de siste 24 timene med hensyn til nye bolle-inntak.
  Kan vi håpe på en rolig helg?

  SvarSlett
 2. Vi har spist såpass mye is oppe hos dere gjennom tidene at jeg skjønner hvorfor du konsentrerer søtjakten om boller!

  SvarSlett
 3. Jeg kan røpe at jeg er invitert til en julelunsj, på hemmelig tid og sted, der det med en viss sannsynlighet vil serveres kaker med innslag av krem og marsipan. Kanskje hvit dame?

  SvarSlett