fredag 4. desember 2009

Første stråleuke ferdig

Den ble riktignok bare på fire porsjoner, ettersom vi startet på tirsdag. Neste uke er det alle fem hverdager. Jeg klarte meg også i dag alene, fikk stråling før den oppsatte tid, og ble dermed meget raskt ferdig. I drosjen hjem igjen ba jeg også i dag om å slippe av i Kleppestø, jeg var nemlig (som oppmerksomme lesere av denne bloggens kommentarer vil vite) invitert til banankake hos en fiolinistinne bosatt i Holmedalen :-)  Etter dette tok jeg buss hjem til Leikny som hadde middagen klar, og buss tilbake igjen til Kleppestø sammen med Leikny, som nå skal være borte et par dager. Det går flott, jeg klarer meg fint alene heldigvis, og dessuten får jeg søster Kristin på besøk i morgen og søndag.  Fra Kleppestø fikk jeg så omsider spaserturen min hjem, med nyinnkjøpt refleksarmbånd fra G-Sport.

Det jeg er mest spent på, er hvordan kvalmeplagen vil utvikle seg utover i behandlingen. Vil jeg venne meg til det slik at det blir lettere, vil den avta av seg selv, eller vil den i verste fall øke på ettersom jeg blir mer og mer behandlet? Foreløpig tackler jeg den rimelig godt, men kjenner stadig at den vaker litt i vannskorpen.

A propos kommentarer: det ser ut til at "Siste kommentarer"- widgeten i høyremargen ikke virker for tiden, jeg vet ikke hvorfor.  Det går lett vekk mye tid med å feilsøke slike ting og teste ut mulige alternativer. Jeg har gitt opp inntil videre, kommentarene ligger jo likevel der under hver enkelt post.
[Siste: jeg har fått det til nå, bare de fem siste kommentarer riktignok, ved å bruke et annet triks, så da får det være slik!]

Som bonus har jeg lagt inn et vakkert bilde av arret mitt i høyremargen, tatt etter at jeg kom hjem fra NK, dagen før stingene ble tatt. Kirurgen har som man ser forsøkt å legge kuttet slik at arret med tiden skal være skjult av hårvekst, men jeg har nå mine tvil om det vil fungere :-)

1 kommentar:

  1. Første stråleuke gjennomført, well done! Håper du ikke blir mer kvalm enn det du har vært disse dagene.
    Hyggelig at du får besøk av Kristin. Hils henne og ha en fin helg sammen! Beste hilsen Kari

    SvarSlett